Laatste Update: 10-05-2010

Beste lezer / lezeres,

Hartelijk welkom op m'n Homepage. Op 14 Juli 2001 ben ik begonnen aan m'n eigen website en deze is gewijd aan mijn grootste hobby: Stripboeken.

Het zal mei 1983 zijn geweest toen ik mijn eerste Spiderman comic kocht (als ik het goed herinner Spectaculaire Spiderman nr. 43). Al snel verzamelde ik meer series van Junior Press en mijn liefde voor de Nederlandse comic nam steeds meer toe. Ik ging naar markten en kwam langzaam maar zeker tot de ontdekking dat er nog veel meer oudere series waren (met name van uitgeverij Classics) en met de tijd werd mijn zoeklijst steeds omvangrijker.


Inmiddels verzamel ik nu al ruim 25 jaar, in 2000 ontstond het idee om te beginnen met een zogenaamde 'Striphandel'. Meer om mijn eigen hobby te bekostigen dan om er flink aan te verdienen. Maar omdat ik er ook nog eens mijn normale werk naast doe heeft het even geduurd voordat ik begin oktober 2000 de welbekende knoop heb doorgehakt.

Je bent van harte welkom om hier, middels de linkerkolom, eens rond te kijken.
Onder Verkooplijst staan de strips die ik momenteel in de verkoop heb.

Tevens vind je hier ook nog ongeveer 2500 door mij gezochte strips onder mijn zoeklijst met Comics & Albums en Pockets & Lilliputs.

Mocht je wat voor me hebben dan verneem ik dit graag, zodat ik ze van je over kan nemen of indien mogelijk kan ruilen.
 

De 'serie-links' verwijzen naar  wat er totaal in Nederland verschenen is (en soms een coverscan). Soms gespecificeerd per nummer, zoals bijvoorbeeld bij Avontuur - , Hip - en Sheriff Classics of Marvel Superhelden. Wanneer een serie nog steeds verschijnt, wordt dit vermeld (d.m.v. een geel gearceerde regel).


Tenslotte vind je onder StripLinkS nog enkele van mijn favoriete strippagina's.


Dus als je wat van je gading gevonden hebt of je hebt iets voor mij, schroom dan niet om even contact met me op te nemen.

Onder Informatie vind je alle gegevens.

Met vriendelijke groet,

Mervyn

 

 

 

Bent u middels een zoekmachine op deze site gekomen en ontbreken de frames?

Klik hier

 

Best vieuwed @ 1024x786 with MSIE 5 or higher

Layout and Artwork Kim 2002